Cartoon Kerst Trivento 2014

Intrapreneur en Trivento: bedankt voor de samenwerking in 2014

Het einde van het jaar is in zicht en we willen jou als relatie ook dit jaar bedanken voor de samenwerking in 2014!

De wereld van technologie en software ontwikkelt zich razendsnel en we zien dat de economie voorzichtig de goede kant uit beweegt. Dat stemt ons voor volgende jaren positief. We hebben dan ook ambitieuze plannen gesmeed en gaan er alles aan doen om deze samen met jou waar te maken.

Om te beginnen hebben we opnieuw vastgesteld waar we nu echt goed in zijn en waar we voor opdrachtgevers en gebruikers waarde kunnen toevoegen. Dat antwoord hebben we gevonden en is alleen al mooi vanwege haar eenvoud:

Software waar je blij van wordt!

Blij omdat het doet wat het moet doen, vaak verwachtingen overtreft en omdat het positief bijdraagt in de beleving. In de User- en Customer Experience, een thema dat de komende jaren een belangrijke rol gaat spelen als sleutel voor onderscheidend vermogen ten opzichte van je concurrenten.

De expertise van Trivento focust zich de komende jaren dan ook sterk op het thema Customer Experience, waarbij we een drietal oplossingen centraal stellen om daar concreet in bij te dragen en waar innovatie voorop staat. Begin februari kun je er alles over lezen op onze nieuwe website. Een tipje van de sluier?

Service moet fun zijn! Next gen Software met een glimlach en Big Data wordt Small data…

Wanneer je nu al geïnteresseerd bent in blogs met relevante informatie over alles wat een ondernemende medewerker kan helpen om het verschil te maken, kijk dan dagelijks op intrapreneur.nl. Wil je maandelijks op de hoogte worden gehouden van een selectie van de dagelijkse updates, meldt je dan aan voor de nieuwsbrief van Intrapreneur.nl.

We kijken uit naar 2015 en onze samenwerking daarin! Fijne feestdagen en een zeer voorspoedig 2015 gewenst!

 

Cartoon-blog-Trivento

 

 
There are no comments

Add yours