Schermafbeelding 2015-05-05 om 11.14.19

Scala Days 8, 9 en 10 juni in Amsterdam

Tijdens de Scala Days op 8, 9 en 10 juni in de Beurs van Berlage te Amsterdam, komen honderden developers uit heel Europa samen om ideeën en ervaringen uit te wisselen over applicaties gemaakt met Scala, Akka en Play.

Scala Days is een unieke mogelijkheid om in contact te komen met de degenen die de technologie hebben ontwikkeld en om te connecten met andere developers. Tijdens de Scala Days zullen tientallen sprekers presentaties geven over de laatste trends, nieuwe tools en de laatste technologische ontwikkelingen van de Typesafe stack.

Trivento is als Goldsponsor & partner van Typesafe aanwezig op de Scala Days. We hopen je te zien bij onze stand! Wees er snel bij, de kaarten gaan hard en de Scala Days zijn bijna uitverkocht. Je tickets kun je aanschaffen via de website van Scala Days.

Wil je meer weten over de Typesafe stack en over Reactive applicaties? Je ziet het in onderstaande presentatie.

Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden van de Intrapreneur blogs? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang een maandelijkse update.

[wysija_form id=”1″]
There are no comments

Add yours