pexels-photo-31279

Gastbloggers gezocht voor Intrapreneur! Neem contact met ons op.

Wil jij graag bijdragen aan content voor Intrapreneur.nl en meedoen als gastblogger? Dat kan! Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste gastbloggers die willen bijdragen aan artikelen op het gebied van Technologie, Innovatie of IT op het snijvlak van Digitale transformatie. 

Gastbloggers, wees welkom!

Gastbloggers kunnen op Intrapreneur schrijven over interessante ontwikkelingen op het gebied van Digitale transformatie, nieuws, of gewoon je mening geven! Is jouw bijdrage interessant voor de Intrapreneurs? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op, en we bespreken graag de mogelijkheden.

Voor meer informatie en mogelijkheden, neem contact op met Vanessa Visscher, 06 25 64 34 68 of vanessa.visscher@trivento.nl

Over Intrapreneur

Intrapreneur.nl, hét platform voor de ondernemende werknemers van Nederland. Blijf met Intrapreneur wekelijks op de hoogte van alles rondom digitale transformatie bij organisaties!

Intrapreneur.nl is het verzamelpunt van informatie, events, tips en artikelen, waarvan wij denken dat ze er voor intrapreneurs toe doen. Erkenning voor de ondernemende werknemer, een community en relevante informatie over de steeds groter wordende digitale transformatie is waar Intrapreneur.nl om draait.

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op de volgende gebieden:

• Digitale Innovatie
• Tools & Technologie
• Lean & Agile

Een directe actieve bijdrage leveren op Intrapreneur.nl kan ook. Neem deel aan discussies, deel artikelen en geeft tips!

Nieuwsbrief

Vul je gegevens in, en ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

 
Aantal
0
shares
0
0