Wood Wall For text and background

Ben jij benieuwd hoe je met Microservices begint in de praktijk?

Organisaties als Netflix, Spotify, Twitter en Airbnb ontwikkelen hun software op basis van Microservices architectuur en Reactive Frameworks. Deze nieuwe technologieën worden in hoog tempo geadopteerd worden door de markt. Ook mede dankzij de succes stories van deze bedrijven.

MAAK ZELF EEN START MET EEN NIEUWE GENERATIE SOFTWARE

Waarom vragen online business modellen en digitale processen om deze nieuwe generatie software? Waarom zijn deze gebaseerd op Microservices?

  • Hoge verwachtingen van de gebruikers op het gebied van digitale Customer Experience en voor organisaties op business agility
  • Time to Market en sneller kunnen innoveren (Continuous Delivery)
  • Behoefte aan schaalbaarheid

HOE KUN JE MICROSERVICES IN JOUW ORGANISATIE INZETTEN?

In navolging op onze Microservices Awareness Bootcamp, organiseren wij de Getting Started with Microservices Bootcamp. Onze Microservices specialisten Michel, Jeroen en Patrick verzorgen deze bootcamp, nemen jou mee naar 5000 voet en geven jou hiermee een overzicht van de mogelijkheden om een goede start te maken met Microservices.
Dus, ben je benieuwd naar hoe je kunt starten met Microservices? Of wil je weten op welke plekken in jouw organisatie je Microservices kunt inzetten? En zie jij voor jouw organisatie de noodzaak in van:
  • Snellere cycle-time (time to market);
  • Selectief en daarmee efficiënt schalen;
  • Platform en taal agnostisch ontwikkelen en integreren.

Dan is de Getting Started with Microservices een goed event voor jou!

VOOR WIE IS DIT EVENT?

De Getting Started with Microservices Bootcamp is bedoeld voor IT-, e-commerce, marketinginfrastructuur managers, developers, architecten en organisaties. Voor iedereen die de voordelen van microservices willen gebruiken, DevOps wil implementeren of de volgende stap daarin willen zetten.

IN DE GETTING STARTED WITH MICROSERVICES BOOTCAMP KRIJG JE ANTWOORD OP VRAGEN ALS:

  • Voor welke toepassingsgebieden zijn Microservices een geschikte oplossing?
  • Hoe geef ik hier in de praktijk handen en voeten aan?

 

schermafbeelding-2016-10-05-om-13-49-56

DE BOOTCAMP AGENDA

Wil jij ook aan de slag met Microservices? In de afbeelding hierboven zie je de onderwerpen die onze Microservices specialisten aan bod laten komen tijdens de bootcamp.

Schrijf je direct in. Er zijn niet meer dan 10 plekken beschikbaar. Deelname is kosteloos.

De eerstvolgende Getting Started with Microservice bootcamp is op donderdag 20 oktober. Meld je hier aan voor de bootcamp van donderdag 16 februari van 14:00 tot 16:00

Wil je nog meer lezen over de inhoud van onze Bootcamps? Meer informatie vind je hier.

 

 
Aantal
0
shares
0
0