Over Ons

Intrapreneur.nl is een initiatief van Trivento

Intrapreneur.nl, hét platform voor de ondernemende werknemers van Nederland. Intrapreneur.nl is een blogplatform dat de business wekelijks informeert en op de hoogte houdt van ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie bij organisaties.

Intrapreneur.nl is het verzamelpunt van informatie, events, tips en artikelen, waarvan wij denken dat ze er voor intrapreneurs toe doen. Erkenning voor de ondernemende werknemer, een community en relevante informatie over de steeds groter wordende digitale transformatie is waar Intrapreneur om draait.

Dit wordt op verschillende vlakken en via verschillende invalshoeken ingevuld. Zo bloggen wij over digitale innovaties, lean & agile en tools & technologie die digitale transformatie bij organisaties bevorderen. Onze doelgroep is IT-, eCommerce-, marketing- en development managers en architecten van organisaties die sneller willen innoveren, de concurrentie voor willen blijven en software als belangrijk speerpunt in hun business zien.

Onze pijlers:

• Digitale Innovatie
• Tools & Technologie
• Lean & Agile

Wil jij ook een bijdrage leveren aan Intrapreneur? Dat kan! Stuur een e-mail naar intrapreneur@trivento.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Intrapreneur.nl is een initiatief van Trivento. Benieuwd naar de diensten en oplossingen van Trivento? Bezoek de website!

Trivento

Schrijf je in voor de Intrapreneur.nl blogupdate en ontvang elke maand een selectie van interessante blogs.

 nieuwsbrief


Aantal
0
shares
0
0